Sådan vinder og taber du på sportsbetting

Der har aldrig været så mange sportsbettere som den dag i dag. Flere og flere better online på sportsbetting og det bliver hele tiden større og større. Hvis du selv er en aktiv gambler, så ved du sikkert også hvad vi snakker om. I Danmark alene er der flere end 100.000 der aktivt better mindst en gang om ugen. Det er ret mange!

Men lad os komme til det, for du er nok havnet på denne side fordi du gerne vil vide hvordan man vinder på sportsbetting og det har vi desværre ikke nogle kontrekt svar på hvordan du gør og for det andet, så er det ligeså vigtigt at du ved hvordan man taber på betting, da du helst skal undgå det. Vi vil i denne artikel så vidt muligt hjælper dig til at blive en ved oddser og en mini ekspert i betting, så du måske nemmere kan vinde i fremtiden.

Husk at du ikke skal spille for penge du ikke har ellers bliver det en dårlig oplevelse for dig og denne guide er kun vejledende, selvom mange bruger disse teknikker.

Sådan er dine vinderchancer bedst

Du spiller selvfølgelig for at vinde og sådan skal det også være, men vi kan selvfølgelig ikke fortælle dig hvilke kampe der går hjem på lørdag, men vi kan måske guide dig til at vinde nogle flere spil, så der bliver overskud i kassen.

Det første du skal huske, er at du aldrig må spille mere end 1 kamp af gangen. Du har sikkert prøvet flere gange at have to eller flere kampe på en kupon og der mangler altid kun en kamp før du får den helt store gevinst. Derfor, spil altid kun 1 kamp af gangen, så er dine chance meget større. Det er sådan de gode sportsbettere kommer til penge!

Får at vinde handler det om at gøre dine chancer større for at vinde, men det er der mange der ikke tænker over når de spiller. Derfor ender de med en kupon med en del kampe på fordi de måske kan vinde 1 million for 5 kroner, men chancerne er godt som nul. Brug tiden på at arbejde din formue op ved kun at spille en kamp af gangen.

“GAMBLE KUN MED PENGE DU HAR RÅD TIL AT MISTE”

Det næste du kan gøre for at vinde mere er at se hvad andre proff spillere har oddset på og her snakker vi ikke om alle de millioner af sider der ligger online som har lavet et gæt for dig. Her snakker vi om rigtige mennesker der spiller stort og vinder mange penge. Tag f.eks en side som Stake.com. Her kan du klikke dig ind på “Sports” og derefter rulle ned i bunden af siden og så finde kampe som folk spiller på. Derefter klikker du på fanen “High Rollers” og her er der folk der smider fra 10k til 500k på en enkelt kamp. Det er ikke bettere som bare spiller for sjov, men bettere der tænker det som forretning og derfor er det store beløb de smider på en enkelt kamp.

Det sidste du skal huske når du spiller for at vinde, er at du ikke må lade spillet tage styrring. Lad os sige at du har arbejdet dig op på 5000 kroner og er sindsygt glad og så begynder du pludselig at spille med 1500 kroner pr væddemål fordi du er sikker på en kamp nok skal gå hjem eller måske har du lave en kupon med 5-6 kampe på til 500 kroner. Stop det inden det er forsent. Det handler om at du skal arbejde stille og roligt op af. Har du 5000 kroner på din konto, så brug 2-300 pr væddemål og på en enkelt kamp. Når du så rammer 10.000 kroner, kan du måske forhøje beløbet til det double.

Kort opsummering:

  • Spil 1 kun kamp adgangen
  • Hold fokus
  • Se hvad andre spiller
  • Bet for små beløb

Følg denne simple strategi til at vinde flere penge i det lange løb.

Sådan taber du på sportsbetting

Her kunne man sagtens lave en lang liste af dårlige ting, men det er ikke det, det handler om. Her handler det om at komme med de problemer som du måske allerede sidder med nu, så du kan stoppe det og komme videre, så du kan vende din konto fra minus til plus.

Som vi snakkede om tidligere, så skal du stoppe helt med at tage mere end 1 kamp på din kupon. Du er sikkert typen der bare lige skal have et par ekstra kampe på din kupon fordi den så vil give et bedre odds, men det er sådan man taber sine penge. Det er nemlig så sjældent at det går hjem og bare du mangler en enkelt kamp betyder det ikke at du var tæt på at vinde. Det er stadig langt fra.

“HOLD FOKUS, SÅ BLIVER DU EN BEDRE GAMBLER”

Det næste som mange godt kan finde på er at lave sig rive med. Her kan man tage noget som feks live kampe. Måske har du vundet lidt penge på et par kampe som du havde i nat, men du kan faktisk ikke vente til i aften med at spille igen, så du tænker at ud lige kan smide dine penge på et par live kampe, så dagen ikke føles så lang og her er der også mange der falder i, for selvom oddset måske er 1,20 på vinderen, så kan du godt tage alligevel. Vent hellere med at spille til der kommer noget du kender. Så du ikke bare spiller på at en eller anden skakspiller fra Japan, skal vinde næste træk. Det går ikke og dine penge er væk inden de rigtige kampe kommer, som du skal spille på. Så have tålmodighed med dit spil.

Det sidste du skal huske, er at spille for små beløb. En tommelfinger regel siger at man ikke skal spille for mere end 15% af sin konto, så det er faktisk ikke ret meget. Så vil du nok sige “Jamen jeg bliver jo aldrig millioner så?”. Det kan være det tager lang tid, men du skal nok få en del penge på din konto, hvis du følger vores råd. Gør du som du plejer vil du bare miste dine penge hurtigt og det er sikkert også derfor du er kommet ind på vores guide, fordi du gerne vil vide hvordan man vinder.

Vi ønsker dig held og lykke med din betting og håber du får en masse plus på kontoen fremover.